Preuzmite našu brošuru za više informacija - BROŠURA

Karijera

Karijera u ODM Collections

Kompanija može biti uspješna samo ako su ljudi u njoj uspješni. Stoga nastojimo zaposliti, razviti i zadržati najbolje ljude, kao i stvoriti prijatno i poticajno radno okruženje, koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.
Savjesnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova su ono što očekujemo od zaposlenih. Njegujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da vlastite interese stave u sinergiju s interesima kompanije.
Politika zapošljavanja u našoj kompaniji zasniva se na načelu jednakih šansi. Stručnost i sposobnost su jedni od ključnih faktora pri odabiru kandidata. Njegujemo principe multikulturalne raznolikosti i vjerujemo da ta raznolikost može donijeti prednosti u poslovanju jednog tima.
Ukoliko i Vi imate želju da nam se pridružite i postanete dio našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite putem online kontakt-forme. Dostavljeni podaci će biti korišteni isključivo u cilju pronalaženja potencijalnih kandidata za slobodna radna mjesta. Kada se bude ukazala potreba za radnim mjestom koje odgovara Vašim kvalifikacijama, iskustvu i interesovanjima, kontaktirat ćemo Vas i uključiti u proces selekcije.

Sticanje iskustva i vještina

Učimo Vas na praktičnim primjerima kako do uspjeha.
Profesionalna komunikacija i usmjerenost ka klijentu
Analitički pristup i sagledavanje sveobuhvatnog procesa naplate
Poslovna primjena savremenog softvera i inovativnih tehnoloških rješenja

Želite da se pridružite ODMC timu?